Meteen naar de inhoud

TROUWTAARTEN | SWEET TABLE

Bij ons kunt u ook terecht voor prachtige, op maat gemaakte trouwtaarten en sweet tables. Onze trouwtaarten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook heerlijk van smaak. We werken nauw samen met de bruid en bruidegom om een taart te ontwerpen die perfect past bij hun smaak en de stijl van hun huwelijk.

Daarnaast bieden we ook sweet tables aan, een geweldige aanvulling op elke bruiloft. Onze sweet tables zijn gevuld met een verscheidenheid aan lekkernijen, van cupcakes tot macarons, allemaal prachtig gepresenteerd om een indrukwekkend dessertbuffet te creëren. We kunnen de sweet table aanpassen aan elk thema of kleurenschema, en we zorgen ervoor dat elk detail perfect is, zodat uw bruiloftsdessert net zo onvergetelijk is als de rest van uw speciale dag.

 

Trouwen in Groningen

Ja! Jullie hebben elkaar het JA-woord gegeven!
Nu opzoek naar een prachtige trouwtaart!
Wij maken graag een afspraak met jullie om alles te bespreken. Het is goed om van te voren alvast eens rond te kijken op pinterest en instagram om te kijken wat jullie stijl is!

Hierbij alvast de kosten:
€ 6,00 p.p.
€ 7,00 p.p. (stapeltaart)
Een stapeltaart kan vanaf 25 personen.

Bezorgen: €0,50 per km

Dus..gaan jullie trouwen in Groningen of omstreken en zijn jullie nog op zoek naar die heerlijke bruidstaart? Neem dan eens contact met ons op! 

Sweet table Groningen

Liever een tafel voor lekkers? Dat kan natuurlijk ook! 
Hierbij alvast een overzicht van de kosten om je een idee te geven:

Mini cupcake: €1,80 p/st
Cupcakes €4,00 p/st
hart cakepop €3,75
Brownies €1,75 p/st
Rocky road €1,75 p/st
mini cheesecake €4,50 p/st
tartelettes €4,50 p/st

Extra kosten
Bezorgen: € 0,50 per km
Uurloon opbouw €20,00

Neem contact met ons op via onderstaande formulier!