BAKE MY DAY

Bake my Day Groningen

Welkom bij Bake my Day!! 


Kijk eens bij onze cakes to go als je nog niet zeker weet wat je wilt hebben en wat inspiratie nodig hebt! Zie je een taart die je leuk vind, maar wil je hem net even met andere kleuren of wellicht een tekst erop? Zet dit dan bij de opmerkingen.  Bestel de taart minimaal 2 dagen van te voren. 
 

CUSTOM CAKE

Wil je een customized cake en heb je precies in je hoofd hoe deze eruit moet komen zien? Vul dan het formulier in bij het kopje ‘custom cakes’. Mocht je meerdere foto’s mee willen sturen kan je ook een mail versturen naar info@bakemydaygroningen.nl. Bestel de taart minimaal 2 dagen van te voren. 

DELIVER YOUR CAKE

Heb je een drukke dag vol voorbereidingen en is het handiger om de taart te laten bezorgen? Of wil je graag iemand verrassen met een heerlijke taart? Dat kan. Wel is het goed eerst even te bellen voor de mogelijkheden. We hebben namelijk niet altijd de ruimte om het te bezorgen. Kosten van bezorgen zijn in de stad 4,50 EURO. .

Onze mogelijkheden

Cakes & sweets
to go

Custom cakes en sweets

Wedding cakes en sweet tables

business cakes en sweets

HIGH TEA TO GO!!

Geen zin om boodschappen te doen, te bakken en op te ruimen en wil je toch genieten van een heerlijke High Tea in het park of lekker thuis? Iets te vieren of gewoon een lekker dagje met vrienden of familie?

Bestel dan een high tea box vol met zelfgemaakte lekkernijen. De kosten hiervan zijn €15,00 per persoon. Je kan de High Tea  een upgrade geven met Amerikaanse pannekoeken, verse sappen of een fles Prosecco. Vraag ons naar de mogelijkheden.