Skip to content
DSC03407

Welkom bij Bake my Day Groningen

Welkom! We verzinnen elke keer weer wat lekkers en nieuws! Je wist natuurlijk dat wij altijd cupcakes, bars en lekkers op voorraad hebben, overigens kun je nu ook ALTIJD binnenlopen voor een taart to go in verschillende thema’s. Hoe cool is dat? Wil je snel iets bestellen? Ga dan in het menu naar webshop en klik de juiste categorie.

SNEL BESTELLEN

REVIEWS

Altijd prima service bij Brechtje en haar team! Ook veel mogelijkheden als je met aparte wensen komt en de smaken zijn altijd top! De rainbowcake is ook echt een aanrader! Nu ook met leuke en leerzame workshops om zelf wat creativiteit op te doen! 

FARISHA 

Ik had het genoegen deze geweldige plek tegen te komen tijdens een bezoek aan mijn zoon in Groningen.. de sfeer en vriendelijke sfeer en niet te vergeten de muziek was gewoon geweldig.. en… De chocolade cupcake was om voor te sterven!!! Ik nam de cupcake en cappuccino en ging op het bankje naast de gracht zitten en het was hemels! Ik kan niet wachten om je weer te bezoeken! En mijn zoon natuurlijk. 

COLLEEN

Oh my god. Ik dacht eerder wel eens taart gegeten te hebben maar dit bleek simpelweg niet de waarheid. Andere baksels verbleken wanneer ze met die van Bake my Day worden vergeleken. Een unicum in de stad Groningen.

LUDIVIC