Skip to content

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoelang kan ik die taart nou bewaren? Hoe moeten we de taart bewaren? Hoe kunnen we het beste de taart vervoeren? Op deze pagina beantwoorden we al je vragen! Staat er een vraag niet bij? Laat het ons weten per mail en we voegen hem toe: info@bakemydaygroningen.nl

Wanneer je de taart ophaalt en dezelfde dag wilt opeten hoef je deze niet meer in de koelkast te bewaren! Is het voor de volgende dag, dan kun je de taart het beste in de koelkast bewaren.  Vervolgens een uur van te voren uit de koelkast halen, zodat hij lekker zacht is.

Het is verstandig een gepersonaliseerde taart een week van te voren te bestellen. We beginnen steeds drukker te worden, vooral op de vrijdag en zaterdagen! De designs die in onze webshop kunt vinden kan je 2 dagen van te voren nog bestellen.

Het systeem laat het toe dat er minimaal 2 dagen van te voren besteld mag worden. 

We hebben altijd cupcakes en bars in de winkel liggen die je kunt meenemen. Wil je cupcakes in de stijl van de taart of echt een specifieke smaak? Dan is het goed om deze toch erbij te bestellen (door even te bellen of te mailen)

De taart kan alleen  tijdens openingstijden opgehaald worden. Check deze goed van te voren. 
Mocht je een taart vanuit onze webshop bestellen, dan is de betaling altijd online geregeld. Heb je de taart via de mail besteld, dan sturen we een betaalverzoek! De taart moet altijd van te voren betaald worden, tenzij je contant op de dag zelf zou willen betalen. Geef dit goed aan.

Het liefst met de auto natuurlijk. Je kunt hem dan het best op de grond bij de bijrijders stoel neerzetten.Kijk ook eens op ons blog voor de video! 

Mocht je toch op de fiets komen, neem dan een shopper mee. Daar past de taart goed in en de tas is mooi stevig.

 Wij houden zeker rekening met allergieën. Let er op dat onze keuken NIET noten-vrij/gluten-vrij/suiker-vrij/etc is. Er kunnen dus altijd restsporen van deze ingrediënten in de bestelling aanwezig zijn.

Dat is zeker mogelijk! Onder het kopje ‘maak je eigen taart’ in het menu kan je je foto toevoegen aan de bestelling. 

Jazeker doen we dat! Als je een groep van minimaal 6 en max 9 samenstelt kan je bij ons een leuke workshop inplannen. Stuur ons een mailtje voor alle informatie naar info@bakemydaygroningen.nl