Meteen naar de inhoud

Begin van het 9 jarige jubileum

Begin van het 9 jarige Jublieum,

We hebben binnenkort een speciale mijlpaal bij Bake My Day: ons 9-jarig jubileum! Wat begon als een bescheiden taartenwinkel in het hart van de stad, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat zowel particuliere als zakelijke klanten bedient. We willen deze maand daar even bij stilstaan en op dit moment aangrijpen om terug te kijken op het avontuur.

Ook zijn wij erg trots om aan te kondigen dat er veel leuke dingen zullen plaatsvinden, zoals een winactie voor een taart en nog veel leuke dagjes.

Wanneer is het eigenlijk? Op 1 juni 2015 zijn de deuren voor de allereerste keer open gegaan tijdens een test run. 1 Juli is de datum dat we officieel 9 hele lange jaren geleden de deuren hebben geopend en sindsdien hebben we vele verschillende dingen mee gemaakt.

Tot slot willen we iedereen bedanken die deel heeft uitgemaakt van de Bake My Day familie, van onze trouwe klanten tot de geweldige medewerkers. Zonder jullie was dit allemaal nooit mogelijk geweest en we kunnen niet wachten om samen de volgende hoofdstukken te schrijven. Op naar de 10 jaar en naar nog vele jaren van heerlijke momenten en successen!
Liefs
Het Team van Bake My Day