Meteen naar de inhoud

Upgrade van onze winkel!

We zijn erg blij om te vertellen dat onze winkel een volledige metamorfose is ondergaan! Dankzij de hulp van De Korenbloem is onze winkel nu rustiger, overzichtelijker dan van tevoren. We nodigen je uit om onze vernieuwde ruimte te komen ervaren.

De Korenbloem:
We hebben het geluk gehad om samen te werken met De Korenbloem. Hun visie en creativiteit hebben een belangrijke rol gespeeld in het tot leven brengen van onze nieuwe winkelindeling.

Bloementuin in Godlinze
Wist je dat zij in het mooie Godlinze een bloementuin hebben? Hier kweken ze hun eigen droogbloemen en theekruiden. Deze tuin is niet alleen een bron van schoonheid, maar ook een onderdeel van ons assortiment. In hun atelier verwerken ze deze bloemen en kruiden tot prachtige bloemwerken, kransen en heerlijke thee.

Een Bijzondere Cadeautip
Ben je op zoek naar een uniek en mooi cadeau? We raden je aan om een kijkje te nemen bij de pakketten van De Korenbloem, die nu in onze winkel verkrijgbaar zijn. Deze pakketten, gevuld met zorgvuldig samengestelde bloemwerken en kruiden, zijn perfect voor elke gelegenheid.

Kom en Beleef het Zelf
We zijn er trots op hoe ver we zijn gekomen en we kunnen niet wachten om onze vernieuwde winkel met jou te delen. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondkijken, we nodigen je graag uit om langs te komen. Rustgevende sfeer te ervaren.

Dankzij De Korenbloem en ons harde werk is onze winkel niet alleen mooier, maar ook een plek waar je je echt thuis kunt voelen. Kom snel langs en ontdek het zelf!

Tot snel in onze vernieuwde winkel!
Liefs Bake my day.