Skip to content

Het team van Bake my Day

Lieve Bake my Day-ers, 

De eerste echte blogpost van Bake my day! Hiermee houden we jullie op de hoogte met alles wat betreft BMD (Bake my day) van de Boskabouters in Brechtje en Matt zijn tuin tot de nieuwste baksels en roddels!

Als eerste ons team! Wie maken nou al die lekkere baksels achter de schermen?

Brechtje, De vrouw achter de hele operatie. haar bloed zweet en tranen zitten in de zaak en zonder haar zou het niet werken. Iemand die binnen 7 minuten een hele taart kan decoreren is mooier dan ook. Ze kan het niet allemaal uit handen geven want ze kan het natuurlijk altijd beter en sneller. Een top vrouw en dat zeg ik niet alleen omdat ik voor haar werk maar ook de manier hoe ze met jullie Bake my day-ers omgaat brengt mensen naar een grote smile. 

Matthew, His piece we will write in english that way he will understand 😛 He is the man who makes it happen behind the screens and wants it to stay that way but not today. He can make the base cake quicker than anyone in the team. So the rest still have lots to learn from him! Not only is he great with cakes but he is also very handy with wood, he made all the drips in the store. If you take a good look around the store you will see random Mushrooms around all made by yours truly. 

Femke, Onze nieuwste collega. Femke heeft tijdens corona haar eigen cakeshop at home geopend. Ze vind het super leuk om taarten op te maken. En als je je opgeeft voor een workshop 9/10 keer zal je haar voor je krijgen te staan en zal je een leuke tijd hebben. 

Marleen, zoals Brechtje zei, mijn rots in de branding, mijn eeuwige redder en ik zou niet weten wat Bake my Day zou zijn zonder haar. Marleen werkt al 8 jaar bij BMD. Ze is niet alleen goed in bakken en taarten maken , maar ook met kinderen voor dat je het weet heb je haar voor de klas.

Lis is onze BBL student en werkt 20 uur per week! Ze kan ondertussen alles.
Ze bakt de meeste taarten, maakt basis taarten, zingt af en toe mee met de muziek en is altijd in een goede bui. Thuis experimenteert ze ook nog eens met het maken van taarten voor familie en vrienden!
 

Cheng huan, die lieve meid doet de bakkers opleiding bij noorderpoort en loopt bij ons stage! Er is niemand die meer beslagen maakt dan zei op een dag. Ze komt altijd met nieuwe tik tok ideeën voor mij, ik moet maar oppassen straks heb ik geen baan meer. 

Frits, Niet te ontbreken in het team. Als je in de winkel komt en je ziet iets lopen op 4 poten dan is dat Frits. Stiekem is hij iedereens favoriete collega maar dat weet hij zelf ook wel 🙂  De leukste Bakkershond die je wilt. Super rustig en zit altijd bij mij in het kantoor.

Nu vraag je je misschien af wie ik ben? Nou dat ga ik nog even niet verklappen, volgende keer hoor je daar meer over, als je het raadt krijg je van mij een cupcake:)