Skip to content

The Brownie Bakery

Nu kunnen wij bijkomen na een hectisch weekend waarin vaders in paniek onze winkels bestormden om last-minute cadeautjes te scoren voor Moederdag. We hebben uiteraard weer iets nieuws te delen. Naast onze Moederdag Campagne zijn er een aantal leuke nieuwtjes

Namelijk de Samensmelting van Smaken, The Brownie Bakery wordt 1 met Bake My Day

Met een mix van emoties kondigt Brechtje aan dat we afscheid nemen van The Brownie Bakery als een afzonderlijk merk. Deze beslissing is niet overhaast genomen; integendeel, het is het resultaat van langdurige en zorgvuldige overwegingen. Brechtje vindt het tijd om zich volledig te richten op haar eigen kindje: Bake My Day Groningen.

Waarom deze verandering? Omdat Bake My Day echt haar hart heeft gestolen. Het is de plek waar haar passie voor bakken is ontstaan, waar ze heerlijke lekkernijen bedenkt en waar ze haar liefde voor het creatieve vak tot uiting kan brengen!

Onder 1 vlag kunnen we onze energie bundelen en ons volledig inzetten voor ons bedrijf. Hoewel we afscheid nemen van The Brownie Bakery, blijven de kernwaarden onveranderd.

We kijken ernaar uit om samen met jullie verder te gaan onder de vlag van Bake My Day. We willen nieuwe zakelijke relaties opbouwen en prachtige, heerlijke cupcakes, brownies en taarten verzorgen voor jullie evenementen en vergaderingen.

Liefs het team van The Brownie Bakery en Bake my day!