Skip to content

Hoe vinden we Bake my Day?

Deze week in de How to series, *Waar is de winkel*

Dit is een vraag die we vaak krijgen, Urghh ik kon jullie niet vinden… Ik dacht dat jullie hier tegenover zaten. Jullie zitten helemaal aan het begin, ik was al tot aan het eind gewandeld.

Nou om dit even wat makkelijker te maken legt Brechtje vanaf de brug van de Oude Ebbinge uit hoe je BMD niet mist. En laten we even eerlijk zijn, de winkel valt niet te missen met zo veel kleurtjes en de mini kinderbakfiets voor de deur. How to find Bake my day

Vanaf de brug loop je richting de Primera waar je perfect kunt parkeren voor laden en lossen en je snel je taart kunt ophalen. Of natuurlijk normaal parkeren, dan kun je met ons nog gezellig een koffietje doen, daar worden wij altijd blij van. Vervolgens blijf je aan de linkerzijde lopen waar je onze leuke buren de sneaker salon zal treffen (hier kan je altijd even je schoenen langsbrengen maken ze zo goed als nieuw) En net iets verder zie je als het goed is Matthew buiten staan:) en het bakfietsje en bord waar heel groot op staat dat we open zijn.