Meteen naar de inhoud

Workshop taart opmaken

Workshops, Als de meeste van jullie Bake my day-ers al jaren aan Brechtje vragen wanneer komt er een workshop? Nou, na 3 geslaagde workshops kan ik zeggen dat we WORKSHOPS ORGANISEREN!

We gaan 1 workshop per maand organiseren, waar je je vrij bij kunt opgeven. Dus vind je het leuk om taarten te maken, kom snel langs! Je kunt ook op aanvraag een privé workshop doen met groepjes beste vrienden, collega’s of als vrijgezellenfeest bijvoorbeeld.

Ook zouden Marleen en ik het heel leuk vinden om een kinderfeestje te geven, Brechtje heeft nog wat overtuiging nodig maar dat moet wel goed komen, hoe kun je nou nee zeggen tegen zulke lieve kinderen. 

Wij van BMD, vonden het erg leuk om jullie te ontvangen bij de eerder gegeven workshops. Femke en ik vonden het de eerste keer heel spannend en wisten niet wat we moesten verwachten. Maar we kregen een leuke groep met voornamelijk moeders en dochters voor de Valentijnsdag workshop. We hadden wel wat kinderziektes maar met elke workshop wordt dit steeds beter en brengen jullie ons meer ideeën. Heb je nog tips voor ons, zeg het gerust we kunnen er alleen maar van leren. 

Zoals ik vorige week had beloofd, ben ik Femke, Ja wat doe ik eigenlijk bij BMD? Als je de rest vraagt niks… want ja, iemand die achter een laptop zit, nee die is niet echt hard aan het werk. Ik voorzie jullie van een blog postje hier en daar en een tiktokje. Denk je nou huh maar er was toch al een Femke die voorgesteld was? Dat komt omdat er  2 Femke’s werken bij BMD. Ik ben Femke A en er is ook een Femke B.